Helyszíni Covid-19 tesztelés

Koronavírus antitest vagy antigén gyorsteszt szakszerű mintavétellel

Singclean COVID-19 antigén gyorsteszt doboz
Covid

Prevenció


Az új koronavírus (Covid-19), már eddig is komoly károkat okozott a gazdasági társaságoknak. Mind a munkavállalók egészségének megóvása, mind a cégek folyamatos működésének biztosítása fontos feladat. Az egészségügyi szabályok betartása és betartatása mellett kiemelten fontos időközönként a tesztelés is. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani azon cégek számára, akiknek fontos dolgozóik biztonságérzetének jobbá tétele, a prevenció és a folyamatos üzem biztosítása.

Singclean COVID-19 antigén gyorsteszt készlet

Kényelmes

Munkahelyekre kiszállva végezzük a szűrést, előre egyeztetett időpontban.

Szakszerű

Szakszerű egészségügyi személyzet gondoskodik a minta megfelelő levételéről.

Gyors

Nem kell napokat bizonytalanságban töltenie, a kiszállás megszervezése, akár 24 órán belül, akár hétvégén is. Az eredmények 15 percen belül a rendelkezésére állnak.


Hozzon felelős és tudatos döntést a vállalkozása jövője és alkalmazottai egészsége érdekében!TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Covid-19 koronavírus képe
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép