MADSEN KFT.CÉGADATOK


Kapcsolat


H-1066 Budapest
Lovag utca 17.
+36 1 2680182

www.madsen.hu

Munkaidő


Csak hétköznap, munkanapokon
hétfő - csütörtök
8:00 - 16:00
péntek
8:00 - 14:00

Azonosítók


Cégjegyzékszám
01-09-690321
Adószám
12517022-2-42
Bankszámlaszám
10300002-13077981-00014902


MÁRKÁINK


Otometrics logo
Madsen - Aurical - ICS logok
Himsa - Noah logok

RÓLUNK


Kik vagyunk


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. Az Otometrics a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.

Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.

Madsen székhely, Budapest
Madsen Electronics ZO73 Electro Acoustic Impedance Bridge Audiometer

Örökség


Az 1950-es években a dán parlament szabályozta a hallásvizsgálatot és ingyenessé tette a hallókészülékeket. Poul Madsen villamosmérnök ekkor kezdett el audiometerek megalkotásával foglalkozni. Az 1960-ban alapított Madsen Electronics, négy évtizeddel később még mindig dán székhellyel, de már Otometrics néven működött az alábbi márkák tulajdonosaként: Hortmann (1971), Danplex (1972), ICS Medical (1981), GN Otometrics (2001). A kétezres évek sikereit követően a fejlesztő központot az amerikai Natus Medical megvette a GN-től, így 2017 óta a Natus Medical Hallás és Egyensúly részlegeként működik.

A vállalat, története alatt, több innovációval jelent meg elsőként a hallás és egyensúly diagnoszika területén:

  • Első elektroakusztikus „impedance bridge”
  • Első kereskedelemben elérhető EP készülék
  • Első légkalorizátor
  • Első számítógép kompatibilis audiométer
  • Első valós fül mérési rendszer (REM)
  • Első számítógép-alapú elektronystagmográf (ENG) rendszer
  • Első audiometriával, REM és HIT modullal integrált illesztő rendszer
  • Első modern klinikai audiométer
  • Első vHIT rendszer
  • Első 3D digitális fülszkenner

Tevékenység


A vezető audiológiai fejlesztő csapat orvosi műszereket és szoftveres megoldásokat nyújt világszerte a hallásgondozás és az otoneurológia területén dolgozó szakemberek számára. Több, mint hatvan éve dolgozunk azon, hogy az orvosok és a szakdolgozók sikerrel javíthassák betegeik, pácienseik életminőségét. Szaktudást, valódi megoldásokat és megbízható együttműködést nyújtunk számukra.

A vállalat számítógép-alapú audiológiai, otoneurológiai és vestibularis eszközöket fejleszt, gyárt, és értékesíti ezeket több, mint 85 országban világszerte.

Otometrics székház, Dánia

KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép