TERMÉKEK


A450

Számítógép-alapú audiométer, modern Otosuite felhasználói felület, bemutató funkciók, személyre szabott hallásgondozási riportok és még sokminden más. AC, BC, SF, 125-8000 Hz, Noah kompatibilitás, maszkoló asszisztens és egyéb automatizmusok.

AccuScreen

Áttörés az érintőképernyős kijelzők világába. Egyszerű és intuitív adatbevitel. Részletes TEOAE, illetve DPOAE, vagy akár ABR vizsgálat és eredmény megjelenítés. Megbízhatóbb és gyorsabb szűrés. Dokkoló állomás az adatátvitelhez, frissítéshez és a feltöltéshez.

AirCal

Igazán modern választás a kalorikus ingerlés legkiválóbb szintű elvégzéséhez. A levegővel való ingerlés egyesíti a kényelmet és a beteg komfortérzetét, ugyanolyan pontosan, mintha vízzel történne a vizsgálat.

Astera

Ezzel az új és kifinomult klinikai audiométerrel tökéletesítjük a halláskárosodás minden típusának vizsgálhatóságát, valamint, megnöveljük a szakemberek professzionális teljesítményét. De az Astera több mint egy audiométer.

Aurical

Intelligens illesztési rendszer, mely magába foglalja a hallásvizsgálatot, a PMM és a HIT teszteket és lehetővé teszi a legjobb illesztést minden pácienshez, tökéletes pontossággal, minőségi tanácsadással, még rugalmasabban.

Aurical Aud

A világ egyetlen illesztési célra kialakított audiométereként, az Aurical Aud, egy komplett, hordozható diagnosztikai hallásvizsgáló készülék, mely rendkívül rugalmas vizsgálati lehetőségeket kínál.

Bio-logic AuDX

A Bio-logic AuDX egy gyors, könnyen használható és hatékony OAE szűrő eszköz, ami konfigurálható tiszta hang audiometriára is.

Bio-logic AuDX PRO

A Bio-logic AuDX PRO egy moduláris, hordozható, diagnosztikai OAE eszköz, ami konfigurálható tiszta hang audiometriára is.

Bio-logic AuDX PRO FLEX

A Bio-logic AuDX PRO FLEX egy rugalmas asztali műszer, amely lehet szűrő vagy diagnosztikai, és akusztikus vezetőképességi vizsgálatok lehetőségeit kínálja.

Bio-logic NavPRO ONE

A Bio-logic NavPRO ONE egy rugalmas és kompakt, objektív hallásvizsgáló rendszer, amelynek eredményeiben mindig megbízhat.

Capella2

Az első olyan, klinikai OAE rendszer, mely megfelel a nemzetközi diagnosztikai OAE eszközök szabványának. Könnyű kezelhetősége mellett biztosítja a dinamikus jelleget is a korszerűsített munkafolyamatok során.

Chartr 200

Átfogó, sok éves gyakorlati tapasztalaton alapuló megoldást kínál. Teljes tesztsorozat, például szakkádok, szemmozgás, optokinetikus, szemállás, statikus helyzeti, Dix Hallpike, kalorikus és más speciális tesztekkel.

Chartr EP 200

Átfogó tesztsorozatot biztosít számos hallás- illetve egyensúlyzavar diagnosztizálására: EcoG, ABR, AMLR, ALR, P300, VEMP, ASSR. EP elektródák használatával elemzi a hallórendszer integritását, hogy megmérje a hallóidegpályáktól kapott válaszokat.

Hi-Pro 2

Könnyen egyszerűsítheti az illesztés folyamatát. A Hi-Pro 2 egy univerzális hardver, mellyel beprogramozható mindenféle márkájú és típusú hallókészülék, ezáltal is lehetővé téve a gyors, egyszerű és megbízható hallókészülék programozást.

Impulse

Testre szabható megoldás. Választhatja a Frenzel vizsgálatot, a Fej-impulzus tesztet (vHIT) életkor szerinti alapadatokkal, a Pozicionális, illetve az Okulomotoros vizsgálatot, vagy akár mind a négyet egyszerre.

Noah

A Noah szoftver rendszert kifejezetten az audiológia szakterületére terveztük, mely egy egységesített rendszerben rögzíti a páciens információkat, a részletes hallásvizsgálatokat, hallókészülék illesztéseket, stb.

Noahlink Wireless

A Noahlink Wireless a hallókészülékek programozási csatornájának új iparági normája. Technológiája az alacsony energiaigényű Bluetooth (BLE) szabványon alapul, így gyors és teljesen vezeték nélküli programozást tud biztosítani a számítógép és az okos hallókészülékek között.

OtoBase

Adatbázis modul, mely egyszerűen és biztonságosan köti össze az audiológia pácienseinek adatait az elektronikus orvosi adatbázissal (EMR). Az OtoBase segítségével racionalizálhatja a manuális folyamatokat, és növelheti rendelőjében a betegellátás minőségét.

OtoCam 300

Csúcstechnikájú videó otoszkóp, melyben erős fényforrás található, és a korszerű szoftver éles, színes videókat, képeket jelenít meg laptopon, asztali számítógépen vagy nagyképernyőn.

OtoFlex 100

Hordozható, sokoldalú, univerzális tympanométer, mely alkalmas a tympanometria, a reflexszűrés, a reflexküszöb, a reflexfáradás valamint az ETF vizsgálatok elvégzésére. Önállóan, illetve PC-alapú rendszerben is használható.

Otoscan

Az Otoscan 3D digitális fülszkenner átformálja a kiszolgálás menetét. Egyszerűsíti és modernizálja az egyéni, fülbe helyezhető illesztékek és hallókészülékek gyártásának folyamatát.

OtoSuite

A szoftver zavartalan átvitelt biztosít a videó otoszkóptól az audiometria, a klinikai OAE, a tympanometria, a PMM-en át, mindenféle vizsgálatig. Elmentheti az eredményeket a Noah-ba vagy más orvosi adatbázisba.

Zodiac

Az új MADSEN Zodiac, az Otometrics korszerű, immittanciát vizsgáló eszköze. Minden részletre odafigyelve, különös hangsúlyt fektettünk a szondákra, így a Zodiac biztosítja a középfülvizsgálatok sikerességéhez a kontrollálhatóságot, megbízhatóságot és hatékonyságot.


COVID-19 TESZTEK


Singclean antigén teszt

Diagnosztika a korai szakaszban, gyors eredmény, 15 percen belül, könnyen kezelhető, hordozható, megfizethető, szobahőmérsékleten tárolható, hatékony.

Kewei antitest teszt

Gyors eredmény, 10 percen belül, alacsony mintavételi követelmények, hatékony detektálás, IgM és IgG egyidejű monitorozása, szobahőmérsékleten tárolható. 25 db-os kiszerelés.

Singclean antitest teszt

Gyors eredmény, 10 percen belül, alacsony mintavételi követelmények, hatékony detektálás, IgM és IgG egyidejű monitorozása, szobahőmérsékleten tárolható.


KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOKKORÁBBI TERMÉKEK


AccuScreen Classic

Háromféle szűrési technológiát kínál: a TEOAE és a DPOAE mellett - a teljesség jegyében - ABR-t is. Tökéletesen működik az olyan szűrővizsgálatokon is, ahol a környezeti zajok szintje magas.

Aquamatic II

A kifejezetten kórházak és fül-orr-gégészetek számára tervezett Hortmann Aquamatic II vízzel működő kalorikus stimulátor a vesztibuláris vizsgálatok megbízható és költséghatékony megoldása. Több ezerszer bizonyított már a gyakorlatban.

Aurical Plus

Kétcsatornás audiométer, mely tartalmazza a speciális vizsgálatokat, a korábbi adatok összehasonlítását, a HL/SPL audiometriát, felhasználói teszteket, valamint HIT és REM modulokat. Teljes számítógépes integráció.

Capella

Noah-val kompatibilis, diagnosztikai otoakusztikus emissziós (OAE) rendszer, mely egyetlen, hordozható, PC-alapú készülékben kombinálja a háromféle OAE vizsgálatot, továbbá tartalmaz tympanometria és újszülöttkori hallásszűrő modult.

Conera

Az iparág legmagasabb követelményeinek megfelelően kialakított, a tulajdonságok és funkciók teljes tárházát felvonultató, számítógép alapú, klinikai audiométer.

Hi-Pro

Az eredeti hallókészülék programozó egység, RS-232 soros kommunikációs porttal, bármely márkájú és típusú hallókészülékhez.

Hi-Pro USB

A korábbi hallókészülék programozó egység továbbfejlesztett változata, mely kompatibilis az iparág új szabványaival, köztük a beépített USB 2.0 kapcsolattal. Nagyobb sebesség – gyorsabb munkafolyamat.

Itera II

Önállóan vagy számítógéppel is használható, kiváló asztali audiométer, mely minden diagnosztikai tesztet biztosít kezelője számára: lég- és csontvezetés, beszéd vizsgálatok, maszkolás, speciális tesztek, pl. ABLB, SISI, Stenger.

Micromate

Ideális iskolák, cégek számára illetve bárhová, ahol szükséges a hallásküszöb gyors meghatározása. Hordozható, könnyűsúlyú, elemmel is működtethető, így teljes mozgásszabadságot biztosít.

Midimate

A hagyományos, asztali audiométer ideális rutinvizsgálatok elvégzéséhez. Négy speciális tesztet tartalmaz, rendelkezik belső memóriával, kompatibilis a Noah-val, és kinyomtatja az audiogram eredményét.

NCI-480

Vízzel működő kalorikus stimulátor, mely egyszerű, biztonságos és kényelmes kalorikus ingerlést biztosít a vesztibuláris vizsgálatokhoz. A készülék pontos hőmérséklet, időtartam és áramlási sebesség szabályozást biztosít.

Octavus

PC-alapú rendszer az agytörzsi kiváltott válasz audiometriai szűrésekhez (BERA), mely egy kompakt és kifinomult hardver egységből, egy Windows-alapú szoftverből és egyéb kiegészítőkből áll.

Orbiter

Az orvosi rendelők napi munkájához szükséges teszteken kívül, klinikai és kutatási területeken hasznos lehetőségeket nyújtó audiométer. Nagy felbontás (1 Hz), nagyfrekvenciás vizsgálat, beépített erősítő, Békéssy audiometria, stb.

Tympscreen

A közép-fül szűrést kombinálja az automatikus tympanometria és reflex vizsgálat lehetőségeivel, egyetlen kézi, hordozható készülékben, melyben beépített infravörös kezelőfelület segíti az adatok számítógépre vagy nyomtatóra való továbbítását.

Xeta

Ideális, hordozható megoldás, melyet a könnyűsúlyú kialakítás és a rugalmas beteggondozás biztosít. Lég- és csontvezetés, automatikus küszöb- és szűrővizsgálatok, maszkoló asszisztens, speciális vizsgálatok, önálló vagy számítógépes használat.

Zodiac 901

Könnyű használhatósága és komplett rendszere miatt kedveltté vált asztali immitancia készülék, mely a középfül vizsgálatára szolgál. Nagyon pontos és stabil. Középfül vizsgálatok hosszú sora érhető el. Beépített nyomtatóval is rendelhető.


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép