A450

Számítógép-alapú audiométer, amely többet nyújt.

Madsen A450 - PC-alapú audiométer
Aud AC BC SF Mask Speech

Több mint audiometria


Az Otometrics Madsen A450 számítógép-alapú audiométere pont azt tudja, amire Önnek szüksége van a hatékony hallásküszöb meghatározásához és az ügyfél tanácsadáshoz. Sokoldalú és egyszerűen használható, ideális az elfoglalt klinikusok számára, akik a versenyelőny megszerzésének módjait keresik. Modern Otosuite felhasználói felület, bemutató funkciók, személyre szabott hallásgondozási riportok és még sokminden más.

Madsen A450 audiométer - A megoldás kulcsa
Hallásgondozás - audiológus és idős ügyfele

Hordozható audiométer, amire szüksége van a hatékony hallásgondozáshoz


A Madsen A450 egy számítógép-alapú audiométer, amely az Otosuite szoftverrel vezérelhető. Lég- és csontvezetéses tisztahang, valamint beszéd audiometria tesztek elvégzéséhez szükséges frekvenciatartománnyal rendelkezik. A modern Otosuite vezérlő felülete hatékonyan segíti a mindennapi munkát, könnyen használató, gyors benne a navigáció. Munkafolyamatok automatizálására alkalmas funkciókat tartalmaz, mint pl. maszkoló asszisztens, tiszta hang átlag kalkuláció.

PC-alapú audiométer, a professzionális hallásgondozási tanácsadáshoz


A Madsen A450 audiométer az Ön számára lehetővé teszi, hogy egyszerűen megmutassa ügyfelének, hogyan segíthet neki a hallókészülék. Hatékony tanácsadási eszközök – mint például a hallásvesztés és a hallókészülék szimulátor, audiogram összehasonlítások, vagy az integrált nagyfelbontású videó otoszkóp lehetősége – segítik ügyfeleit a halláscsökkenés megértésében, így jobb eséllyel döntenek a megfelelő hallókészülék mellett.

Madsen A450 audiométer szemből, Otosuite logóval
Személyre szabott, egyéni riportok

A testreszabott jelentések és leletek átláthatóbbá teszik a hallásgondozás folyamatát


Az Otosuite leletező moduljában, egyedi sablonok segítségével, könnyedén hozhat létre releváns információkat tartalmazó jelentéseket, akár szakmai felhasználásra, akár otthoni felhasználásra, a páciens számára érthető tartalommal. A személyre szabott és világos riportokkal, a hallásvizsgálati eredmények magyarázatával, Ön magas szintű kiszolgálást nyújt és segíti pácienseit a megalapozott döntések meghozatalában.

Jellemzők


  • Kimenetek: AC, BC, SF
  • Frekvenciatartomány: 125 és 8000 Hz között
  • Hallásszint tartomány: -10 és 120 dB HL között, 1 vagy 5 dB-es lépésekben
  • Binaurális útválasztás
  • Beágyazott szójegyzékek, tartalmazza a QuickSIN™-t
  • FRESH™ zaj stimulus
  • Tanácsadó és szimulációs modul
  • OTOsuite jelentések
  • Noah integráció

Madsen A450 audiométer rajzolt funkciólistával


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése - jelölt: középfül
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép