AccuScreen Classic

Hatékony hallásszűrés

AccuScreen Classic
TEOAE DPOAE ABR

Az AccuScreen biztosítja az összes szabványos szűrési technológiát


Az AccuScreen háromféle szűrési technológiát kínál: a TEOAE és a DPOAE mellett – a teljesség jegyében – ABR-t is. Mivel az egyes szűrési programok kórházanként változhatnak, az, hogy képes az éppen szükséges (vagy az összes) típusú szűrésre, biztosítja a még kiválóbb rugalmasságot és a költséghatékonyságot. Ezen kívül, mivel a DPOAE és AABR segítségével minden korosztály szűrhető, ezért befektetésének teljes megtérülése sokkal magasabb lehet.

Munkában
AccuScreen Classic táskában

Pontos és megbízható


Ellentétben a legtöbb, más típusú szűrőkészülékkel, az AccuScreen egy speciális, a valószínűségszámításon alapuló matematikai algoritmust használ a rendkívül pontos statisztikai jelfeldolgozás érdekében. Továbbá, köszönhetően egyedülálló műtermék kizáró rendszerünknek, az AccuScreen az esetek többségében kiszűri a szokásos külső hatásokat, mint például a mennyezeti világítás vagy más elektromos berendezések zaját, illetve az AABR esetében az agyból vagy izmokból származó, nem az elektromos aktivitással kapcsolatos jeleket. Ennek eredményeképpen, az AccuScreen tökéletesen működik az olyan szűrővizsgálatokon is, ahol a környezeti zajok magas szintje miatt a hagyományos készülékek a legtöbbször kudarcot vallanak.


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép