AirCal

Diagnosztikai pontosság és hatékonyság az egyensúlyvizsgálatokhoz

AirCal
Calor

Leírás


Az ICS AirCal eszköz az igazán modern választás a kalorikus ingerlés legkiválóbb szintű elvégzéséhez. A levegővel való ingerlés egyesíti a kényelmet és a beteg komfortérzetét, ugyanolyan pontosan, mintha vízzel történne a vizsgálat, így a kalorikus ingerlés magabiztosan végezhető el. Mivel nincs víz, amely kifolyhat, ezért a teljes ingerlési folyamatot megkönnyíti az orvos részére, és kellemesebb élményt nyújt a páciensnek is.

Munkában

Pontos ingerlés, levegővel

Kutatások bizonyítják, hogy a 24 °C és 50 °C fok értékre beállított levegőhőmérséklet azonos választ eredményez, mint a vízzel való irrigálás. Az ICS AirCal 12 °C-tól 50 °C hőmérséklet-tartományig melegít és hűt. A pontos eredmény kedvéért, a hőmérsékletet a szállító cső hegye szabályozza, és stabilizálja, kevesebb, mint 60 másodperc alatt.

Hatékony és pontos vizsgálat

A kiváló szállító fej segítségével látható a dobhártya, így megkönnyíti az inger pontos adagolását. Ez az újfajta kialakítás lecsökkenti a tanulási időt az orvosok számára, akik jelenleg a vízzel történő irrigálást használják. A hatékony munkafolyamat kedvéért az ICS AirCal integrálja az irrigálási funkciót az Otometrics VNG/ENG rendszereivel, amely lehetővé teszi, hogy páciense mellett maradhasson, amíg a kalorikus tesztsorozat precízen befejeződik.

Rugalmas, csendes és hordozható

Ön rendelőintézetének előírásainak megfelelően állíthatja be a hőmérsékletet, légáramlást és időt. Továbbá beállíthatja a hangjelzés intenzitását, mely tudatja, hogy elérte az ingeridőt. Az ICS AirCal csendes, kis helyigénye és viszonylag könnyű súlya (8 kg) miatt pedig könnyen szállítható.


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép