Aquamatic II

A vízzel működő kalorikus stimulátor egyszerű, biztonságos és kényelmes kalorikus ingerlést biztosít a vestibuláris vizsgálatokhoz

Aquamatic II
Calor

A megbízható kalorikus stimulátor


A kifejezetten kórházak és fül-orr-gégészetek számára tervezett Hortmann Aquamatic II vízzel működő kalorikus stimulátor a vesztibuláris vizsgálatok megbízható és költséghatékony megoldása. Több ezerszer bizonyított már a gyakorlatban. Az Aquamatic II garantálja a magas fokú reprodukálhatóságot, az állandó hőmérséklet szabályozásnak és a víz áramlásának köszönhetően. Ez egy pontos, kényelmes és biztonságos kalorikus stimulátor.

Az Aquamatic II a Vestlab szoftverrel működtethető, melyet háromféle változatban kínálunk felhasználóinknak, az egyensúlyt vizsgáló készülék különböző konfigurációival. A stimulátort úgy tervezetük, hogy össze lehessen kötni az ICS, illetve a Hortmann VNG/ENG rendszerekkel.

Aquamatic II

A vestibuláris szerv kalorikus vizsgálata


A Hortmann Aquamatic II készüléket a vestibuláris szerv vízzel történő kalorikus vizsgálatához használhatják. A készülék belsejében a biofilm kialakulását, és ennek megfelelően a kórokozók terjedését hőkezelés segítségével csökkentjük, a csíraszám minimalizálása érdekében.

A stimulációs periódust előre be lehet állítani, míg a vízáramlás 150 ml/percre korlátozódik az ingerlés közben. Az idő-szabályzóval az Aquamatic II minden típusú irrigációhoz használható a fül-orr-gégészet területén. A teljes áramlás akár 430 ml/perces mennyiséget is elérheti.

Jellemzők


  • Jól látható a hőmérséklet a 13 mm-es LED kijelzőn
  • Az irrigáció időtartamát digitális időmérő ellenőrzi
  • Integrált hőkezelő eljárás a csíraszám csökkentése érdekében
  • Automatikus készenléti funkció
  • Ergonomikus és kézben kényelmesen tartható eszköz, mely megkönnyíti a vízáramlás pontos irányítását.
  • A víz hőmérséklete 1 °C-onként növelhető, illetve elektronikusan ellenőrizhető
  • Biztonságos, pontos és megbízható működés
  • Működtethető az ICS és a Hortmann VNG/ENG rendszerekkel is


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép