Astera

Kiválóság az audiometriában

Astera
Aud AC BC Mask Speech ABLB SISI Steng

Bemutatkozik az Astera


Az új Madsen Astera2 kifejlesztésének célja, hogy tökéletesítsük a halláskárosodás minden típusának vizsgálhatóságát, valamint, hogy ez a maga területén úttörő jelentőségű vizsgálati eszköz biztosítsa a szakemberek professzionális teljesítményét. Ennek végeredménye ez az új és kifinomult klinikai audiométer. Az új vezérlőpanel része az intuitív VRA felhasználói felület, mely megkönnyíti a zökkenőmentes átmenetet a diagnosztikai vizsgálatok között. Az új, intuitív érintőképernyős felület pedig tovább fokozza ezt a célt. Az összes új gyermekgyógyászati és speciális vizsgálati opció biztosítja a klinikákon a magas színvonalú hallásvizsgálatot, ezzel is bővítve az értékelési lehetőségeket. Ezenkívül, az egyedülálló és innovatív Tinnitus modul mérföldkövet jelent a fülzúgást vizsgáló klinikai teszteknél.

Munkában
Astera kezelő panel közeli

Az integráció ereje


Az Astera2 több mint egy audiométer. Önmagában is tökéletesen működik, de tervezésekor az is cél volt, hogy az egyedi, integrált és modulációs klinikai beállítások kiindulópontja lehessen. Az OtoSuite szoftver zavartalan átvitelt biztosít a kamerás fültükrözéstől az audiometria, a klinikai OAE, a tympanometria, a PMM-en át, mindenféle vizsgálatig. Elmentheti az eredményeket a Noah-ba vagy más orvosi adatbázisba, nyomtatáshoz pedig választhat számos testre szabható riport sablon közül.


Gyermekgyógyászat

Az Astera2 gyermekgyógyászati megoldásai az OtoSuite-on belül az egyedi vizsgálati módokhoz igazodva, intuitív dizájnt és nagyméretű, könnyen átlátható felhasználói felületet biztosítanak. Az új vezérlőpanel dedikált gombjai segítik, hogy könnyen odafigyelhessenek a gyermekekre. Az USB infravörös jeladót egy videó közvetítőhöz csatlakoztathatjuk, mely lehetővé teszi a szemkontaktus megtartását, és hogy egyetlen kattintással jutalmazhassuk a gyermeket.

Intuitivitás

A Madsen Astera2 a Sunshine™ vezérlőpanel segítségével lehetőséget nyújt arra, hogy a hagyományos nézetről érintőképernyősre válthassunk, még jobban megkönnyítve ezzel a napi rutinfeladatok ellátását. Nagyméretű érintőképernyőjével, valamint a hangforrásokat, vizsgálatokat és a füleket illusztráló, felhasználóbarát ikonjaival vizuális és egyértelmű hozzáférést biztosít a különböző beállításokhoz. Ez az intelligens vezérlőpanel biztosítja, hogy mindig pont az a hangforrás legyen kiválasztva, mely az éppen aktuális vizsgálathoz szükséges. Az új, Sunshine™ vezérlőpanellel a munka intuitív, és az új felhasználói felülettel együtt megfelel a táblagépek és az érintőképernyők modern igényeinek is.

Tinnitus

A fülzúgás vizsgálata kihívást jelentő feladat. Az Astera2 ehhez egy egyedi alkalmazást kínál, melyben számos olyan kérdőív megtalálható, melyek hasznosak a tinnitus kiértékelésében (THI, THS, TFI, BAHIA). A teljes egészében integrált kérdőívek előnye, hogy az értékelés illetve a kezelés közben az adatok bármikor lementhetőek, előhívhatóak, illetve megoszthatóak. Ez az egyedi alkalmazás lehetővé teszi, hogy az olyan legfontosabb pszichoakusztikus vizsgálatokat is el lehessen végezni, mint a frekvencia és hangerő mérése, a minimum maszkolás szint (MML), és a reziduális gátlás (RI).


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép