Aurical Plus

A legjobb illesztési rendszer még jobb lett

Aurical Plus
Aud AC BC Mask Speech HIT PMM REM

Leírás


Az elmúlt évtizedek állhatatos fejlesztésének köszönhetően, az Aurical Plus mára korunk illesztési rendszereinek természetes választása. Büszkén ajánljuk ezt a naprakész illesztő rendszert, mely rendelkezik minden, a felhasználók számára szükséges tulajdonsággal és funkcionalitással, valamint, mely része egy olyan termékcsaládnak, amit folyamatosan fejlesztünk.

Aurical Plus HTI kinyitva

Gyors és pontos hallókészülék tesztelés


A HIT modullal gyorsan és pontosan tesztelheti hallókészülékét a beépített tesztkamra belsejében. A teljes IEC/ANSI vizsgálati protokoll, vagy a részleges tesztek lehetőségével, az Ön igényeinek megfelelő rugalmasságot biztosít az információgyűjtés során, illetve meggyorsítja és megkönnyíti a tesztelés és a problémamegoldás dokumentálását.

A legújabb Aurical Plus jellemzői


  • Kétcsatornás audiométer, mely tartalmazza a speciális vizsgálatokat, a korábbi adatok összehasonlítását, a HL/SPL audiometriát, felhasználói teszteket, stb.
  • Az érvényben lévő vizsgálati előírásokhoz alkalmazkodó HIT
  • Klasszikus REM jellemzők
  • Csatolóüreg-alapú illesztés
  • DSL v5.0b és frissített ingerek
  • Integrálható adatok és munkafolyamat a már meglévő rendszerekhez (Noah, EMR, XML, elektronikus jelentések, stb.)


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép