Aurical

A tökéletesen testreszabható illesztés

Aurical
Aud HI HIT PMM

Leírás


A hallókészülék-illesztés több, mint néhány gombnyomással beprogramozni egy hallókészüléket. Ez egy kényes folyamat, melyben Ön figyelembe veszi páciense életkörülményeit, és hogy minden fül különböző. Ezután kiválasztja a neki megfelelő vizsgálatot, hallókészüléket és kiegészítőket, és beleilleszti mindezeket a munkafolyamatába annak érdekében, hogy páciense biztonságban érezze magát, illetve tudja és értse, hogy mi történik vele.

Az Aurical egy olyan intelligens illesztési rendszer, mely magába foglalja a hallásvizsgálatot, a PMM és a HIT teszteket és lehetővé teszi a legjobb illesztést minden pácienshez, a tökéletes pontossággal, minőségi tanácsadással, még rugalmasabban. Ez az Ön számára gördülékenyebb vizsgálatot, páciensének pedig jobb illesztési élményt biztosít.

Munkában
Aurical HIT kinyitva

Leírás


A komplett, moduláris Aurical illesztési megoldásban minden megtalálható, ami ahhoz szükséges, hogy tökéletes illesztési eredményt érhessen el. A legkiválóbb hatékonyságot, valamint rugalmasságot a következő paraméterek biztosítják:

  • Erre a célra kialakított audiométer, beépített Hi-Pro 2-vel
  • Hatékony tanácsadó modulok
  • Az egyetlen vezeték nélküli és binaurális PMM (szonda mikrofon mérés) egység, valós fül méréssel
  • Hallókészülék tesztkamra, poziciós módszerrel
  • Integrált OtoCam 300 videó otoszkóp
  • Intuitív OtoSuite szoftver, mely egyesíti mindezeket, valamint támogatja a teljes illesztési folyamatot
  • Illesztési segédeszközök, melyek gyorsaságukkal, hatékonyságukkal és szakszerűségükkel fokozzák az illesztés folyamatát

Az Aurical biztosítja a tökéletes illesztést. Használatával egyszerűsítheti munkájában az illesztést, így eredményesebben töltheti az időt pácienseivel.

Hatékonyság
Az Aurical egy olyan komplett, binaurális illesztési rendszer, mely leegyszerűsíti a teljes illesztési folyamatot, a hallásvizsgálattól kezdve, a tesztelésen és tanácsadáson keresztül az illesztésig illetve az ellenőrzésig, miközben minden lépésnél biztosítja a minőséget.

Rugalmasság
Moduláris, könnyen kezelhető rendszerével az Aurical az egyéni munkamódszert támogatja. Könnyedén bővíthető további modulokkal és új funkciókkal az OtoSuite-on keresztül, igény szerint.

Jó befektetés
Az Auricalt szakemberek által tartott tréningekkel, szervizzel és további támogatásokkal együtt kínáljuk. Egyedülálló felszereltségével és tanácsadói moduljaival megkönnyíti az illesztést. Értékesítsen egyszerre több, magasabb tudású, drágább hallókészüléket, illetve kiegészítő tartozékot, használja ki a többletértékesítési lehetőségeket, hogy még gyorsabban térüljön meg befektetése.

Aurical FreeFit

TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép