Bio-logic AuDX PRO

Hordozható OAE és audiometria

Bio-logic AuDX PRO műszer
DPOAE TEOAE Aud AC BC Speech Batt

Hordozható diagnosztikai eszköz


A Bio-logic AuDX PRO egy moduláris, kézi diagnosztikai OAE eszköz, amelyet az Ön igényeihez terveztek, és javítja a diagnosztikai felszereltségét. Tartalmazza a diagnosztikai audiometria moduláris vizsgálati lehetőségeit, konfigurációtól függően kétfajta teszt érhető el egyetlen eszközben. A „kettő az egyben” jellegzetesség javítja a sebességet, a pontosságot és a hatékonyságot.

Bio-logic - mérési szituáció
Bio-logic AuDX PRO műszer

Moduláris


Testreszabhatja a teszteket – az Ön igényeinek megfelelően – a következő moduláris kombinációkkal:

  • OAE
  • Szűrő OAE
  • Diagnosztikai OAE
  • TE OAE
  • Szűrő audiometria
  • Diagnosztikai audiometriaTÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése - jelölt: belső fül
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép