Bio-logic AuDX

Hordozható, szűrő OAE és audiometria

Bio-logic AuDX műszer
DPOAE TEOAE Aud AC BC Batt

Hatékony szűrés


A Bio-logic AuDX egy gyors, könnyen használható és hatékony OAE szűrő eszköz. Kettős frekvenciájú OAE tesztet kínál mindkét fül egyidejű tesztelésének lehetőségével. Az egygombos „gyermek mód” funkció egy szórakoztató animációt indít el, hogy a gyermek a teszt során csendes és nyugodt legyen. Az eszköz konfigurálható OAE szűrésre és tiszta hang audiometriára – alkalmas bármilyen korú betegek szűrésére.

Bio-logic - mérési szituáció
Bio-logic AuDX műszer

Moduláris


Testreszabhatja a teszteket – az Ön igényeinek megfelelően – a következő moduláris kombinációkkal:

  • Szűrő OAE
  • Szűrő audiometriaTÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése - jelölt: belső fül
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép