Capella2

A mértékadó otoakusztikus emisszió vizsgálat

Capella2
SOAE TEOAE DPOAE

Leírás


Az új Madsen Capella2 a klinikai otoakusztikus emisszió (OAE) vizsgálatokban és a klinikai használhatóságban elért vezető szerepek nyomán továbbfejlesztett technológiai együttműködés eredménye. A Capellaval minden korosztálynál elvégezhető a csiga funkció objektív és pontos vizsgálata.

Az OtoSuite-ba integrált Madsen Capella2 kiváló felhasználói felülete olyan működési elemeket tartalmaz, melyek messze meghaladják a ma, a piacon található többi otoakusztikus emissziós vizsgálati rendszert. Továbbá, az OtoSuite egyéb klinikai eszközeihez hasonlóan, páciensei részére ezzel is a lehető legjobb, leghatékonyabb ellátást biztosíthatja, kompromisszumok nélkül.

Munkában
Capella2 szonda

Jellemzők


  • Rendelkezésre álló modulok: DP (DP Grammal és DP I/O-val), TE és SOAE
  • Korábbi vizsgálati adatok összehasonlítása, mely tartalmazza a szondaillesztés és a pontonkénti spektrum összehasonlítást is
  • Választható Csipogás (Chirp) vagy az Optimalizált In Situ kalibráció, a magasabb mérési pontosság érdekében
  • PrecisePoints™ funkció az egyszerűbb vizsgálati frekvencia kiválasztásához
  • Szondailleszkedés a vizsgálat előtt és után, beleértve a jelkomponensek összehangolását
  • A felhasználó által beállítható többszörös mérés


Hatékony. Intuitív. Rugalmas.

A Madsen Capella2 az első olyan OAE rendszer, mely megfelel a nemzetközi diagnosztikai OAE eszközök szabványának. Könnyű kezelhetősége mellett biztosítja a dinamikus jelleget is a korszerűsített munkafolyamatok során.

Intuitív, könnyen kezelhető szoftver

A Capella2 az OtoSuite szoftverkörnyezetben működik. Használata egyszerű, mégis nagyon széleskörű és rendkívül hatékony. Minden kulcseleme elérhető az intuitív vezérlőpanelen. A kívánt vizsgálatok és mérési beállítások néhány kattintással könnyen kiválaszthatók.

Rugalmasság mind rutin-, mind felülvizsgálatok esetén

Az új Madsen Capella2 olyan sokoldalú, hogy használhatja mind rutin-, mind felülvizsgálatok esetén. A kétféle opció – az egyszerre több inger kalibráció lehetősége illetve az automatikus frekvencia választása – megkönnyíti majd munkáját.


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép