ÁTMENETILEG NEM RENDELHETŐChartr 200

Pontos egyensúlymérés ... és nagy hatékonyság

Chartr 200
ENG VNG

Leírás


Az ICS Chartr 200 átfogó, sok éves gyakorlati tapasztalaton alapuló megoldást kínál. Szorosan együttműködünk az egyensúlyzavarral foglalkozó legjobb szakemberekkel, hogy a lehető legjobb megoldást biztosíthassuk a könnyű használat és a legpontosabb teszteredmények érdekében.

Chartr 200 fénysáv
Munkában

Jellemzők


  • Teljes tesztsorozat, például szakkádok, szemmozgás, optokinetikus, szemállás, statikus helyzeti, Dix Hallpike, kalorikus és más speciális tesztekkel.
  • A statikus helyzeti vagy a kalorikus tesztek elvégzése után az Interpretation Assistant™ – ami egy olyan egyedülálló diagnosztikai algoritmus, mely kényelmesebbé teszi a vizsgálatokat, és amely pontos kiértékelést biztosít –, olyan egyértelmű eredményeket szolgáltat, melyeket könnyen továbbküldhet a betegnyilvántartásba, illetve megoszthat a páciensét beutaló orvossal.
  • Könnyű és hordozható VG40 video szemüveg, beépített fixációs fénnyel a VNG számára.
  • A távirányító több mozgásteret nyújt az olyan vizsgálatok közben, melyek további kapcsolatot igényelnek páciensével.
  • A könnyen elérhető lábkapcsoló lehetővé teszi a betegről való adatgyűjtést, miközben továbbra is páciense mellett maradhat.
  • Az átfogó jelentés azt is lehetővé teszi, hogy használhassa intézményének logóját.
  • A könnyű rögzítés, az értékelés, és a digitális videofelvételek továbbítása lehetővé teszi, hogy megossza információit kollégáival.


Precíz, pontos adatgyűjtés

Az erre a célra kialakított hardver biztosítja az egyenletes inger prezentációt és a hiánytalan adatbegyűjtést. Az okulomotoros tesztekhez az eszköz lehetővé teszi, hogy az összegyűjtött adatokat szinkronizálni lehessen a megfelelő inger pozicióval és pufferelni a hardverben. A számítógép valós idejű adatelemzést végez, késleltetés, illetve adatvesztés nélkül.

Betegközpontú

A kényelmet biztosító távirányító vagy az opcionális lábkapcsoló segítségével távolabbról is működtethető a szoftver. Ezáltal személyes kapcsolatban maradhat páciensével a vizsgálat közben. Az ICS Chartr 200 kérhető külön VNG és külön ENG eszközként, valamint kombinált modellként is. A beépített ENG modul teszi teljessé a rendszert, és biztosítja, hogy a klinikának, vagy rendelőnek ne kelljen elutasítania azokat, akiket nem lehet a VNG-vel és a szemüveggel megvizsgálni.

Hordozható

A precizitás, pontosság és rugalmasság mellett a Chartr VNG/ENG rendszer hordozható is. Egy kompakt hardver és a könnyű futófény biztosítja a készülék rendelők közötti hordozhatóságát. A külső helyszínen történő munkavégzéshez, egy USB kábellel rácsatlakoztatható laptopra is. A könnyű VG40 video szemüveg kialakítása szintén a hordozhatóságot segíti, miközben a beteg komfortérzetét is biztosítja.


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép