Chartr EP 200

Átfogó, hatékony, auditoros EP tesztelés

Chartr EP 200
ENG VNG ALR AMLR ASSR BERA ECoG EP P300 VEMP

Leírás


Az auditoros kiváltott potenciálok (EP) elektródák használatával elemzik a hallórendszer integritását, hogy megmérjék a hallóidegpályáktól kapott válaszokat.

A kiváló betegellátást és a hatékony, objektív értékelési folyamatot elváró audiologus szakemberek számára az ICS Chartr EP 200 egy olyan lehetséges megoldás, mely könnyen érthető szoftverrel használható, és átfogó tesztsorozatot is tartalmaz. Az Otometrics egy olyan gyors, rugalmas és felhasználóbarát kiváltott válasz vizsgálatot ajánl, mely lehetővé teszi, hogy a szakemberek könnyen és kényelmesen kezdhessék, és hatékonyan hajthassák végre az AEP vizsgálatokat.

Chartr EP 200 felszerelve
Munkában

Jellemzők


A Chartr EP 200 átfogó tesztsorozatot biztosít számos hallás- illetve egyensúlyzavar diagnosztizálására.

 • Electrocochleographia (EcoG)
 • Auditoros Agytörzsi Válasz (ABR)
 • Auditoros Közép Látenciájú Válasz (AMLR)
 • Auditoros Hosszú Látenciájú Válasz Potenciál (ALR)
 • P300 (választható)
 • Vestibuláris Kiváltott Miogenikus Válasz (VEMP) (választható)
 • Auditoros Steady State Válasz (ASSR) (választható)
 • Árnyékolt normatív terület a pontosabb értékeléshez
 • Képes egyesíteni többféle ASSR tesztet
 • Betegközpontú előerősítő
 • VNG/ENG-vel kombinált adatbázis


Intuitív szoftver

A szoftver felhasználói felülete biztosítja a zökkenőmentes munkafolyamatot az AEP tesztelés során. Három, könnyen elérhető fül teszi lehetővé a felvett és értékelhető adatok gyors és intuitív vizsgálatát. A „New Test” (új teszt) fül közvetlen hozzáférést biztosít a vizsgálati protokollokhoz. A „Quick Settings” (gyors beállítás) fül segítségével könnyen elérhetők a feljegyzett paraméterek. A „Review” (értékelés) fül pedig azonnali hozzáférést biztosít az összes tárolt adathoz.

Egyszerű hullámalak elemzés

Általa minden, ami a hullámalak elemzéséhez szükséges, elérhető közelségbe kerül. A látenciák és az amplitudók a megjelölt pontokhoz és az aktív kurzorokhoz, könnyen olvashatók. Ezenfelül, az interfész közvetlen hozzáférést biztosít a hullámforma jelölőkhöz, az árnyékolt normatív területhez, a hullámcsúcsokhoz és a látencia intenzitás funkcióhoz, a publikált, azonos korosztályba tartozó normatív adatok használatával.

Testreszabott értékelés

Értékes időt takaríthat meg az adatszolgáltatások során. Az ICS Chartr EP 200 értékelés készítő szövegszerkesztő szoftverével egyszerűen készítheti el leleteit. A program lehetővé teszi, hogy kezelője meghatározza az általános szóhasználatban szereplő makrókat, szerepelteti a páciens demográfiai adatait, és a felhasználó által írt összes eredményt. A további lehetőségek közé tartozik még egy paramétertáblázat, egy látencia intenzitás funkció, és a Pedigram.


Betegközpontú

A kényelmet biztosító távirányító segítségével személyes kapcsolatban maradhat páciensével. Az összes elektróda kábel és a hangforrás hozzákapcsolható a kisméretű előerősítőhöz. Az impedancia értékek megjelennek a képernyőn, ezáltal is erősítve a könnyű használhatóságot.

VEMP monitor

A Chartr EP 200 lehetővé teszi mind a VEMP, mind az oVEMP adatok begyűjtését. A VEMP monitor azonnali visszajelzést nyújt arról, hogy hány fejbiccentő izom (sternocleidomastoid) összehúzódásra van szükség. A monitor fényekkel jelzi, ha az összehúzódás túl alacsony, túl magas, vagy ha optimális. A szoftver lehetővé teszi a kezelő számára, hogy beprogramozza a minimális, illetve a maximális megengedett szintet, hogy optimalizálja a vizsgálatot minden páciens esetében.

Rugalmas

A VEMP megfigyelő rendszer tájékoztatást nyújt az izom összehúzódásokról a Vestibuláris Kiváltott Miogenikus Válasz (VEMP) közben, így az adatok elemzése még pontosabb lesz. Az Auditoros Steady State Válasz (ASSR) biztosítja a frekvencia specifikációit, az egyidejű küszöb tesztelést, ezáltal csökkentve a vizsgálati időt. A felhasználók létrehozhatják saját protokolljaikat, vagy kezdhetnek az előretelepített protokoll azonnali indításával is.


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép