Conera

Optimalizált munkafolyamatok

Conera
Aud AC BC SF Mask Speech ABLB H-W SISI Steng

Leírás


A Madsen Conera elegáns külseje egy, az iparág legmagasabb követelményeinek megfelelően kialakított, a tulajdonságok és funkciók teljes tárházát felvonultató klinikai audiométert rejt. Köztük egy HL vagy SPL alapján működő teljes, kétcsatornás audiométert. A Conera ezen kívül a speciális tesztek széles skáláját is kínálja, mint például a SISI, a Stenger, az ABLB, a Weber, a Rinne vagy a Hughson-Westlake automatikus hallásküszöb eljárást, a hangosság skálázással együtt. De ez csak egy része a Conera előnyeinek.

Conera és notebook

Elektronikus adattárolás


Napjainkban szinte minden számítógép hálózatban dolgozik. Így természetes volt, hogy egy PC-alapú audiométert hozzunk létre, mely más, a rendelőintézeten belüli vagy kívüli eszközökkel is képes kommunikálni. Hiszen ez az, amiről a csúcstechnológia szól. De a hálózatban történő munka több egyszerű elektronikus adatfelvitelnél. Ez más emberekkel való kommunikációról is szól. Mi segíthetünk abban, hogy arra koncentrálhasson, hogy a vizsgálatok leegyszerűsítésével és ésszerűsítésével a legjobban végezhesse munkáját.

Emberközeli hálózat


Az audiológiai vizsgálati eredmények csupán a végcélhoz való eljutás eszközei – nem pedig maga a végcél. Ez azt jelenti, hogy az információkat meg kell osztani más szakemberekkel is. Minél gyorsabban valósítható ez meg, annál gyorsabban kaphatják meg a betegek a szükséges segítséget. Sőt mi több, a gyorsabb kommunikáció azt is jelenti, hogy gyorsabban juthatnak hozzá az egészségügyi biztosítóktól a visszatérítésekhez.

A hatékonyabb rutin vizsgálatok kombinálása a Madsen Conera elektronikus jelentéseivel jelentős időmegtakarítást eredményezhet, és ez előnyöket jelent mind az orvosi praxisban, mind a páciensek számára. Ha az orvosok a minőségi vizsgálat feláldozása nélkül láthatnak el több pácienst, az gazdaságosabb munkát jelent. A hatékonyabb munkafolyamat pedig segít, hogy jobb szolgáltatást kínáljanak azáltal, hogy több vizsgálatot tudjanak elvégezni. Ez megrövidíti a várólistákat. Azonban ezen kívül vannak más előnyei is.


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép