Hi-Pro 2

Hatékonyabb hallókészülék programozás

Hi-Pro 2
HI Prog USB

Egyszerűbb illesztési eljárás


A Hi-Pro 2 segítségével könnyen egyszerűsítheti az illesztés folyamatát. A Hi-Pro 2-t a hallókészülék-gyártókkal együttműködve fejlesztettük ki, és mint a Hi-Pro sorozat legújabb tagja, a hallókészülék programozásban hosszú ideje mérvadó színvonal folytatása. A Hi-Pro 2 egy univerzális hardver, mellyel beprogramozható mindenféle márkájú és típusú hallókészülék, ezáltal is lehetővé téve a gyors, egyszerű és megbízható hallókészülék programozást.

Hallókészülékek

Időmegtakarítás


A Hi-Pro 2-vel időt takaríthat meg az illesztés során. A programozás gyors. A nagysebességű mód lehetővé teszi, hogy az illesztési modulok az előző Hi-Pro USB verzióhoz képest akár ötször gyorsabban kommunikáljanak a hallókészülékkel. Ezenkívül, eltérően a tápfeszültséget igénylő programozó egységektől, a Hi-Pro 2 automatikus hardverfelismerő és -konfiguráló (PAP) USB-kapcsolattal is rendelkezik, így mindig készen áll, és működik, amikor csak szükség van rá. Semmilyen betanítást nem igényel.

A hatékonyság növelése


Egyetlen programozó eszköz, melyben megtalálható minden ami a programozáshoz szükséges. A Hi-Pro 2-vel minden főbb hallókészülék programozható. Vékony és diszkrét. A Hi-Pro 2 lehet akár helytakarékos önálló eszköz, akár az Aurical Aud audiométer integrált része. A Hi-Pro 2 visszafelé is kompatibilis, vagyis működik minden olyan hallókészülékkel, melyet egy korábbi Hi-Pro készülékkel programoztak be.


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép