Hi-Pro USB

A jövő számára kifejlesztett technológia

Hi-Pro USB
HI USB

Leírás


Sok évig a Hi-Pro képezte a hallókészülék illesztési folyamat fontos részét. Mindemellett, a jelenlegi konstrukció élettartama meghatározott. Ez köszönhető egyrészről az új, ólommentes elektronikai berendezések előállítására vonatkozó törvényeknek, másrészről pedig annak, hogy az RS-232 soros adatátviteli interfész lassan elavulttá válik, akárcsak a szoftver, melynek a Microsoft új Vista operációs rendszerének kell megfelelnie.

Hallókészülékek

Kompatibilitás


A Hi-Pro USB-t úgy terveztük, hogy kompatibilis legyen az iparág új szabványaival, köztük a beépített USB 2.0 kapcsolattal. A Hi-Pro USB teljesen kompatibilis a régi Hi-Pro-val, és használható a már meglévő és telepített illesztési modulokkal.

Jellemzők


  • Kis méret: kevesebb helyigény a rendelőben
  • Hordozható, az otthoni illesztés érdekében
  • Kevesebb kábel: nagyobb kényelmet és szebb megjelenést biztosít
  • Vista kompatibilis: készen áll a jövőre
  • Teljesen kompatibilis a régi Hi-Pro-val: használható a már meglévő és telepített illesztési modulokkal
  • Nagyobb sebesség – gyorsabb munkafolyamat


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép