Impulse

Segítsen több vestibularis problémával küzdő páciensnek

Impulse
VFrenz vHIT Pos Ocu LARP RALP VOR USB BPPV

Modulok


Az ICS Impulse egy testre szabható megoldás. Választhatja a Frenzel vizsgálatot, a Fej-impulzus tesztet (vHIT) életkor szerinti alapadatokkal, a Pozicionális, illetve az Oculomotoros vizsgálatot, vagy akár mind a négyet egyszerre.

Az ICS Impulse lelke az erőteljes Frenzel szemüveg, mely egyszerű és költséghatékony megoldást nyújt a vestibuláris vizsgálatokhoz és kezelésekhez. Ez az egyetlen, dr. Halmágyi és dr. Curthoys által jóváhagyott teszt, mellyel mind a hat félkörös ívjárat vizsgálható. Az ICS Impulse vHIT lehetővé teszi a tökéletes pontosságú, Halmágyi-féle fej-impulzus teszt elvégzését. Eredményesebbé teszi a BPPV-vel kezelt betegek diagnosztizálását és kezelését. Mindezt a fej pozíció információk és a valós idejű SPV adatok teszik lehetővé. Egy forradalmian új megközelítés a szemmozgató idegek vizsgálatában az Impulse Oculomotoros funkciója, mely egyszerű és gyors tesztekkel segít annak eldöntésében, hogy a rendellenesség centrális vagy perifériás eredetű-e.

Impulse funkciók
Munkában

Gyors, pontos és hatékony


Kiváló pupilla érzékelés és gyors, egyszerű kalibrálás

A tökéletes pupilla detektálás biztosítja a hibamentes adatokat. A kalibráció bárhol elvégezhető az ICS Impulse szemüveg beépített lézereivel, mely ezáltal még több páciens vizsgálatát teszi lehetővé. Ehhez mindössze egy kis felületre van szükség, ahova kivetíthetőek a lézer pontok, majd másodperceken belül kezdhető is a vizsgálat.

Továbbfejlesztett munkafolyamat

Az ICS Impulse minden tulajdonsága az elvárt és előnyben részesített munkafolyamatokat szolgálja. Az innovatív takarásos funkció lehetővé teszi az alternáló takarásos teszt elvégzését és annak adatgyűjtését. A külső monitor segítségével jobban láthatjuk a beteg reakcióját, különösen a pozicionális teszteknél és az újrapozicionáló manőverek közben. A távoli prezentáció funkció használatával az adatok begyűjtése közben is a páciens közelében maradhat.


Nagysebességű USB kamera

A kiváló beépített kamera a jelenleg legjobb technológia a szemmozgás méréséhez. A kamera képes rögzíteni a szemmozgást, és azonosítani a korrektív szakkádokat (nyílt és rejtett), a nystagmust és a vertikálisan dyskonjugált szemállást (skew deviation).

Kiváló érzékelő

A szemtengelymozgást érzékelő szenzorok pontosan mérik a fej mozgását, lehetővé téve a fej és a szem mozgásának közvetlen összehasonlítását. A szenzor biztosítja a fej pozíciójának visszajelzését, mivel pontosan követi a fej szabad térben való mozgását. A kiváló stabilitás és válaszidő azonnali visszajelzést nyújt a helyes fejtartáshoz a vHIT és pozicionális tesztek alatt.

Könnyű

A 60 grammos szemüveg nem csúszik el a helyéről, így biztosítja a minőségi adatgyűjtést, bármely lényeges szemmozgás elvesztése nélkül. A pehelykönnyű kialakítás gondoskodik arról is, hogy a vizsgálat minél kényelmesebb legyen a páciensek számára.

Beépített kalibrációs lézerek

A lézerek további hardverek nélkül biztosítják az ingert a kalibrációhoz és az okulomotoros vizsgálathoz.

Győrplusz TV


"Életeket ment és pénzt spórol"

A győri kórházban már használatban lévő stroke szemüveggel gyorsan megállapítható, hogy jó vagy rosszindulatú a szédülés fajtája. Vény nélkül című műsorunkban korábban már bemutattuk, hogy működik a készülék, amit Magyarországon először, Győrben alkalmaztak. A stroke szemüveg előnyeiről dr. Tamás László fül-orr gégész főorvos beszélt Híradónknak, aki tudományos kutatásait a szédüléssel és a hallás csökkenésével járó kórképek területén végzi.


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép