Covid-19 IgG-IgM gyorsteszt

Kewei koronavírus antitest gyorsteszt készlet, vér mintából

Kewei Covid-19 IgG-IgM gyorsteszt készlet
Covid

Leírás


2019-nCoV IgG/IgM gyorsteszt (aranykolloid-alapú). Gyors eredmény, 10 percen belül. Nincs szükség egyéb felszerelésre. Mind a legutóbbi, mind a korábbi fertőzésekre utal, csökkentve a kihagyott észlelés arányát. Egyaránt alkalmas kórházi és járóbeteg használatra is. Alacsony mintavételi követelmények; nincs szükség speciális vírusgyűjtő csőre. Magas detektálási hatékonyság: az IgM és IgG egyidejű monitorozása. Szobahőmérsékleten tárolható.

Kewei Covid-19 IgG-IgM gyorsteszt doboz tartalma

Diagnosztizálás

Az IgM és az IgG egyaránt immunoglobulin, amelyet az immunrendszer termel, hogy védelmet nyújtson a 2019-nCoV ellen. Néhány, nukleinsavteszttel negatív eredményt mutató beteg pozitív eredményt mutat az IgM tesztben, amely azt jelzi, hogy az IgG/IgM kimutatása az egyik hatékony módszer a 2019-nCoV diagnosztizálására.

Korábbi fertőzés mutatója

Az IgM antitestek szintje a fertőzés után egy héttel kezd emelkedni. Az IgG ettől később jelenik meg, általában a fertőzést követő 14 napon belül, és hat hónapig, vagy akár több évig is tarthat, ami azt jelenti, hogy az IgG a korábbi fertőzés mutatója. A feltételezhetően 2019-nCoV-val fertőzött betegek gyorsan azonosíthatók az IgM és az IgG egyidejű monitorozásával. A 2003-SARS és a 2016-Zika kitörési periódusában az IgM/IgG antitestek kimutatását használták az egyik ajánlott diagnosztikai módszerként.

Kiszerelés

Gyártó: Kewei Clinical Diagnostis Reagent Inc.

Kiszerelés: 25 db teszt / doboz

Doboz tartalma: 25 db teszt kazetta, 25 db pipetta, 25 db ujjbegyszúró lándzsa, 25 db fertőtlenítő kendő, 1 db buffer (reagens), 1 db használati útmutató (magyar és/vagy angol nyelven).
A doboz nem tartalmazza az ujjbegyszúró készüléket (amiben a lándzsák cserélhetők).


Rendelek a webáruházbólTÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Covid-19 koronavírus képe
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép