Midimate

Hagyományos, asztali audiométer

Midimate
Aud AC BC Mask Speech ABLB SISI Steng

Leírás


A Midimate ideális rutinvizsgálatok elvégzéséhez. Négy speciális tesztet tartalmaz, rendelkezik belső memóriával, kompatibilis a Noah-val, és kinyomtatja az audiogram eredményét. Ezen kívül akár öt vizsgálati eljárást is be lehet előre programozni, és mindezek egy gombnyomással aktiválhatók.

A Midimate 622 audiométeren található soros adat interfész egyaránt csatlakoztatható külső nyomtatóhoz vagy számítógéphez. A választható Audi-Link™ program segítségével pedig a hallásszűrés adatai a Midimate-ből közvetlenül átküldhetők a Noah saját audiometria szűrőjébe, és a betegek adatbázisába.

Midimate


Jellemzők


  • Könnyen megtanulható, gyorsan kezelhető
  • Lég- és csontvezetés
  • Ellenoldali maszkolás NBN vagy beszédzajjal
  • SISI, Fowler, Rainville és Stenger tesztek
  • Öt, a felhasználó által beprogramozható teszt beállítás
  • Nyomtatás külső nyomtatóval, vagy a Zodiac 901 segítségével


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép