NCI-480

Vízzel működő kalorikus stimulátor

NCI-480
Calor

Leírás


Az ICS NCI-480 vízzel működő kalorikus stimulátor egyszerű, biztonságos és kényelmes kalorikus ingerlést biztosít a vesztibuláris vizsgálatokhoz. A készülék pontos hőmérséklet, időtartam és áramlási sebesség szabályozást biztosít, illetve úgy terveztük, hogy össze lehessen kötni az ICS Chartr 200 rendszerrel is.

Szakember

Integrálható a PC-alapú ICS Chartr 200 VNG/ENG rendszerrel


Az Otometrics PC-alapú videonystamográfia (VNG) és elektronystamográfia rendszereinkkel összekapcsolt kalorikus ingerlés funkciót kínál. Távirányítóval választható ki a kívánt meleg vagy hideg hőmérséklet. A vizsgálat megindításával egyidőben indul a rögzítés és a kalorikus visszaszámláló időzítő. Emellett, a távirányító vagy a lábkapcsoló segítségével indítható el a felvétel (ENG/VNG), illetve a távirányítóval a videofelvétel (VNG) is.

Jellemzők


  • Pontos ingerszabályozás
  • A vizsgálat elindítható a szállítófej vagy lábkapcsoló segítségével
  • A szállítófej fénye megvilágítja a fület az irrigáció közben
  • Úgy terveztük, hogy optimalizálja az elektromos- és hővédelmet
  • Integrálható a PC-alapú ICS Chartr 200 VNG/ENG rendszerrel
  • Miután integrálták az ICS Chartr 200 VNG/ENG rendszerrel, a lábkapcsolóval is lehet vizsgálatot kezdeményezni


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép