Noah

Éljen az alkalommal

Noah
SW DB

Jellemzők


A Noah szoftvert kifejezetten az audiológia szakterületére terveztük, mely egységesített rendszerrel biztosít stabil hátteret a szakszerű hallásgondozáshoz, a páciensekkel kapcsolatos feladatok ellátásához.

A Noah lelke a saját fejlesztésű „integrációs keretrendszer”, melyet világszerte, több mint 120 hallásgondozó cég támogat. A Noah segítségével, mérhetjük a páciensek halláskárosodását, például audiogrammokkal, beszéd tesztekkel, vagy hangosság skálázással. Az eredményeket ezután automatikusan a közös adatbázisba továbbítja, így az felhasználható lesz, bármelyik gyártótól is származik az illesztő rendszer.

Noah logok
hullámcsapás

Egységes platform


Használhatja a Noah-t a pácienssel folytatott beszélgetés közbeni naplófeljegyzések rögzítésére is. Minden információ automatikusan mentésre kerül a páciens adatbázisba, akár Noah, akár Noah-kompatibilis az irodai rendszere, anélkül, hogy Önnek plusz teendője lenne. A Noah programot olyan modulokkal kínáljuk, melyek elvégzik az alapvető illesztés, mérés és adminisztrációs feladatokat, így a felhasználót semmi sem lassítja munkája közben. Azonban a Noah igazi ereje abban rejlik, hogy a kifinomultabb illesztési, mérési és üzleti irányítási eszközöket a HIMSA tagjainak jogosítványaival biztosítjuk. 2015 januárjában a teljes Noah regisztrációk száma a világon már meghaladta a 34.000 darabot.


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép