Octavus

Egy PC-alapú rendszer az agytörzsi kiváltott válasz audiometriához (BERA)

Octavus
BERA

Leírás


A Madsen Octavus egy olyan PC-alapú rendszer az agytörzsi kiváltott válasz audiometriai szűrésekhez (BERA), mely egy kompakt és kifinomult hardver egységből, egy Windows-alapú szoftverből és egyéb kiegészítőkből áll. A hallásfunkciók objektív értékelésére terveztük ezt a felhasználóbarát rendszert, mely a BERA területén több,mint két évtizede felhalmozott Hortmann modulok tudását és tapasztalatát ötvözi a Madsen fejlett technológiájával és sokéves tapasztalatával, ezáltal biztosítva a számítógépes megoldásokat az audiológia számára. Ennek az együttműködésnek konkrét példája az alacsonyzaj bioszignál erősítő, melynek amplifikációs beállítási lehetősége nagyon magas. Ez az a funkció, ami miatt kijelenthetjük, hogy az Octavus a hallásküszöb vizsgálatok rendkívül érzékeny eszköze.

Octavus felszerelve

Rugalmas hardver és átalakítók


Különösen nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy biztonságos, megbízható fémből alakítsunk ki tartós, mégis olcsó elektródákat. A hangforrások lehetnek a Holmco, a HB-7 vagy az ME70 fejhallgatók, illetve az E-A-RTONE® 3A insert fülhallgató. Mivel moduláris, az Octavus egyaránt elérhető mind egy-, mind kétcsatornás verzióban, valamint a már használatban lévő készülék könnyen és egyszerűen bővíthető a hozzáadott szoftver segítségével.

Jellemzők


  • PC-alapú és moduláris a maximális rugalmasság érdekében
  • Kompatibilis a Windows XP/2000 operációs rendszerekkel
  • Az „aktuális páciensek” funkció gyors hozzáférést biztosít a betegnyilvántartáshoz.
  • Kompakt és könnyen hordozható
  • Hordozhatósága miatt ideális újszülöttek hallásszűréséhez
  • Az online kiértékelési lehetőséggel időt takarít meg
  • Egy- vagy kétcsatornás rendszer
  • Az egymásra illeszthető jelek megkönnyítik a kiértékelést


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép