OtoBase

Egyszerűbbé válik az elektronikus orvosi adatbázissal való kapcsolat

OtoBase ember és notebook a tanteremben
SW DB

Leírás


Az OtoBase® egy olyan új adatbázis modul, mely gyorsan, egyszerűen és biztonságosan köti össze az audiológia pácienseinek adatait az elektronikus orvosi adatbázissal (EMR). Az OtoBase kompatibilis a legtöbb elektronikus orvosi illetve egészségügyi adatbázis (EMR/EHR) rendszereivel, illetve úgy fejlesztettük ki, hogy kompatibilis legyen mindenfajta audiológiai készülékkel és az összes nagyobb márkával.

Az OtoBase® segíteni fogja Önt abban, hogy racionalizálja a manuális folyamatokat, hogy időt spóroljon, illetve, hogy növelje rendelőjében a betegellátás minőségét.

OtoBase rendszer
Öröm

Öt érv, amiért érdemes az OtoBase® szoftvert választania


  • Egyszerű és könnyen használható – a Noah-hoz hasonló kialakítással és működéssel
  • Könnyen integrálható mindenfajta audiológiai készülékkel és az összes nagyobb márkával
  • Kompatibilis a főbb EMR/EHR rendszerekkel, beleértve az EPIC, az Allscripts és az AllMeds rendszereket
  • Támogatja a HL7 és Noah 4 felhasználói felületeket
  • HIPAA-kompatibilis biztonsági funkciókkal rendelkezik


Gyors csatlakozás az orvosi adatbázisokba

Az OtoBase programjával gyors lesz a beállítás és végrehajtás, könnyű betanulni és használni. Amennyiben ismeri a Noah-t, akkor OtoBase-t is tudja majd használni.

Megnöveli audiológiai rendelőjének hatékonyságát

Csökkentse a hibás adatokat és a manuális folyamatokat. Az OtoBase automatizálja a nyilvántartást, mivel az audiológia pácienseinek adatait egy könnyen használható alkalmazás segítségével kezeli. Csak egyszer kell megnyomnia a mentést, és máris mind az EMR, mind a Noah adatbázisba egyszerre mentheti el páciense adatait.

Időt és pénzt takaríthat meg

Az OtoBase kompatibilis az összes, főbb audiológiai készülékkel és rendszerrel, valamint könnyen integrálható a már meglévő eszközökkel és rendszerekkel. Az OtoBase moduláris felépítésű, vagyis csak azért kell fizetnie, amire szüksége van. Képes a már meglévő Noah adatbázisával is dolgozni, illetve önálló adatbázisként az OtoSuite-tal is.

A OtoBase-zel az EMR-hez való kapcsolódás nem lesz költséges és bonyolult folyamat. Válassza az OtoBase-t, és fedezze fel az audiológiai betegellátás sokkal hatékonyabb, eredményesebb és jobb világát.


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép