OtoCam 300

Út a tökéletes illesztéshez

OtoCam 300
Cam USB

Leírás


Az Aurical OtoCam 300 egy olyan csúcstechnikájú videó otoszkóp, melyben erős fényforrás található, és a korszerű szoftver éles, színes videókat, képeket jelenít meg laptopon, asztali gépen vagy nagyképernyőn. A könnyű használatra, kényelemre és a hordozhatóságra tervezett OtoCam 300 egyesíti a legfejlettebb videó technológiát és az elérhető adatkezelési rendszereket.

Munkában
OtoCam szoftver

Hatékony tanácsadás és diagnosztika


A páciens aktív bevonása nélkül nincs igazán sikeres tanácsadás. Lényeges, hogy velük és kísérőikkel megértessék magukat, és hogy mindenki kényelmesen érezze magát a találkozások során, legyen az diagnosztizálás, kezelés vagy a hallókészülék illesztése. Az Aurical OtoCam 300 biztosítja a tökéletes kezdetet ahhoz, hogy ezt a hidat felépítse Ön és páciense között. Az OtoCam 300-at úgy terveztük, hogy könnyen használható legyen, egyértelmű tanácsok alapjául szolgáljon, és biztosítsa a zökkenőmentes munkafolyamatot. A nagyteljesítményű fényforrásnak köszönhetően éles képek jelennek majd meg számítógépén. A magas színvonalú, még intuitívabb szoftver lehetővé teszi a gyors, vizuális vizsgálatot egy probléma megkereséséhez, illetve az egész folyamat dokumentálását. A beépített fűtés csökkenti a páralecsapódás miatt felmerülő zavaró késlekedéseket. Ez a tökéletes diagnosztikai és probléma feltáró eszköz.


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép