OtoSuite

Tapasztalja meg az integráció erejét

OtoSuite
SW DB

Leírás


Az OtoSuite™ Universe szoftver a páciens vizsgálati adatainak rögzítésével, összevetésével, mentésével és megosztásával integrálja az egyéni jellemzőket és az illesztési eszközöket.

Ha Ön tökéletes rendelőt szeretne, válassza partnerként az Otometrics-et és berendezéseit. Minden egyes eszközünk egyedülálló megoldást kínál, különleges előnyökkel. Viszont ha többféle Otometrics eszközt alkalmazna, akkor ezek az előnyök megsokszorozódnak. Az OtoSuite™ szoftver zavartalan átvitelt biztosít a videó otoszkóptól az audiometria, a klinikai OAE, a tympanometria, a PMM-en át, mindenféle vizsgálatig. Elmentheti az eredményeket a Noah-ba vagy más orvosi adatbázisba, nyomtatáshoz pedig választhat számos, testre szabható riportsablon közül.

OtoSuite szoftver
OtoSuite szoftver

Jellemzők


  • Egy belépési pont az immittanciához, az audiometriához, a beszédértés feltérképezéséhez, a halláscsökkenés és hallókészülék szimulátorokhoz, a szondamikrofon mérésekhez (PMM/REM), az otoszkópiához és az OAE vizsgálatokhoz.
  • Közvetlen hozzáférés a mérési adatokhoz, a tanácsadó modulokhoz és minden kompatibilis termékhez.
  • Hatékonyabb munkafolyamat abban az esetben is, amennyiben Ön a Noah rendszert használja.
  • Rövid betanulási idejével időt és energiát takarít meg.
  • Kombinált és személyre szabott leletek készítése.
  • Képes arra, hogy a leletekben szerepeltethesse azokat a Noah rendszerből származó adatokat is, melyek nem Otometrics eszközökből származnak.


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép