Covid-19 antigén gyorsteszt

Singclean koronavírus antigén gyorsteszt

Singclean COVID-19 antigén gyorsteszt doboz
Covid

Leírás


Covid-19 antigén gyorsteszt (aranykolloid-apalú), pontos diagnosztika a fertőzés korai szakaszában, gyors eredmény, 15 percen belül, könnyen kezelhető és egyszerűen leolvasható az eredmény, megfizethető, hordozható, nincs szükség egyéb felszerelésre, szobahőmérsékleten tárolható, orr vagy torok tamponminta szükséges, egészségügyi dolgozók által alkalmazható.

Singclean COVID-19 antigén gyorsteszt készlet

Aranykolloid módszer

A Singclean COVID-19 tesztkészlet (aranykolloid módszer) egy szilárd fázisú immunkromatográfiai vizsgálat a COVID-19-ből származó antigén gyors, kvalitatív kimutatására emberi orrtampon mintában. Ez a teszt csak előzetes vizsgálati eredményt ad. Ezért a COVID-19 tesztkészlettel (aranykolloid módszerrel) rendelkező bármely reaktív mintát alternatív vizsgálati módszerrel és klinikai eredményekkel kell megerősíteni.

Jellemzők

  • Az eredmény 15 perc után elkészül
  • Pontos diagnosztikai eszköz az aktív fertőzés detektálására
  • Könnyen kezelhető és egyszerűen leolvasható az eredmény
  • Megfizethető, nincs szükség műszerre, hordozható
  • Lehetővé teszi a tömeges tesztelést
  • Kizárólag egészségügyi dolgozók részére

Kiszerelés

Gyártó: Hangzhou Singclean Medical Products Co. Ltd.

Kiszerelés: 1 db teszt / doboz

Doboz tartalma: 1 db teszt kazetta, 1 db steril tampon, 1 db kinyerőcső és csepegtető dugó, 1 üveg extrakciós puffer (reagens), 1 db használati útmutató.


Rendelek a webáruházbólTÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Covid-19 koronavírus képe
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép