Covid-19 IgG-IgM gyorsteszt

Singclean koronavírus antitest gyorsteszt készlet, vér mintából

Singclean COVID-19 antitest gyorsteszt doboz
Covid

Leírás


Covid-19 IgG/IgM gyorsteszt (aranykolloid-alapú). Gyors eredmény, 10 percen belül, könnyen kezelhető és egyszerűen leolvasható az eredmény, megfizethető, hordozható, nincs szükség egyéb felszerelésre, szobahőmérsékleten tárolható. Mind a legutóbbi, mind a korábbi fertőzésekre utal, csökkentve a kihagyott észlelés arányát. Alacsony mintavételi követelmények; nincs szükség speciális vírusgyűjtő csőre. Magas detektálási hatékonyság: az IgM és IgG egyidejű monitorozása.

Singclean COVID-19 antigén gyorsteszt készlet

Előzetes vizsgálati eredmény

A Singclean COVID-19 IgG/IgM tesztkészlet egy szilárd fázisú immunokromatográfiai vizsgálat az új koronavírus elleni IgG és IgM antitestek gyors, kvalitatív és differenciáló kimutatására az emberi teljes vérben, szérumban vagy plazmában, a COVID-19 terjedésének csökkentése érdekében. Ez a teszt csak egy előzetes vizsgálati eredményt ad, ezért minden COVID-19 IgG/IgM tesztkészlettel (aranykolloid módszerrel) készült reaktív mintát alternatív vizsgálati módszer(ek)kel és klinikai eredményekkel kell igazolni.

Korábbi fertőzés mutatója

Az IgM antitestek szintje a fertőzés után egy héttel kezd emelkedni. Az IgG ettől később jelenik meg, általában a fertőzést követő 14 napon belül, és hat hónapig, vagy akár több évig is tarthat, ami azt jelenti, hogy az IgG a korábbi fertőzés mutatója. A feltételezhetően 2019-nCoV-val fertőzött betegek gyorsan azonosíthatók az IgM és az IgG egyidejű monitorozásával. A 2003-SARS és a 2016-Zika kitörési periódusában az IgM/IgG antitestek kimutatását használták az egyik ajánlott diagnosztikai módszerként.

Kiszerelés

Gyártó: Hangzhou Singclean Medical Products Co. Ltd.

Kiszerelés: 1 db teszt / doboz

Doboz tartalma: 1 db teszt kazetta, 1 db alkoholos kendő, 1 db vérvételi lándzsa, 1 db eldobható mikropipetta, 1 db puffer, 1 db használati útmutató.


Rendelek a webáruházbólTÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Covid-19 koronavírus képe
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép