TympScreen

Az ideális, zsebben hordható közép-fül szűrő

TympScreen
Tymp Batt

Leírás


A Madsen TympScreen a közép-fül szűrést kombinálja az automatikus tympanometria és reflex vizsgálat lehetőségeivel, egyetlen kézi, hordozható készülékben, melyben beépített infravörös kezelőfelület segíti az adatok számítógépre vagy nyomtatóra való továbbítását. A TympScreen-hez választható egy hőnyomtató, mely biztonságos állványként is szolgálhat a készülékhez, különösen szállítás közben. Mivel súlya mindössze 457 gramm, a TympScreen ideális nemcsak az orvosi rendelőkben és fül-orr-gégészeteken, hanem minden olyan helyzetben is, amikor fontos a hordozhatóság (pl. iskolai szűrőprogramok, védőnői látogatások, stb.).

Kisgyermek

Akusztikus reflex

Az automatikus akusztikus reflex küszöbérték-teszt elvégezhető ipsilaterális 500, 1000, 2000 és 4000 Hz-en is, 95 dB HL intenzitás mellett. A mérés mindössze 8 másodpercet vesz igénybe. A reflex küszöbértékek megjelennek minden egyes frekvencián, oszlopdiagram formájában. A léptetés automatikus (0,25 cm3 vagy 0,5 cm3).

Grafikus nyomtató infravörös vevővel, vagy Tymp-Link™ szoftver

A vizsgálati eredmények nyomtatásához csak egy gombot kell megnyomni a TympScreen-en, ami az adatokat automatikusan továbbítja a kiválasztott Tymp nyomtató infravörös vevőjéhez. A nyomtatás tartalmazza a páciens adatait és a korábbi bejegyzéseket. Választható lehetőség az opcionális Tymp-Link™ adat kezelőfelület, mely infravörös vevővel csatlakozható a számítógépre. A Noah kompatibilis szoftver modullal pedig megjeleníthetők, nyomtathatók és menthetők a vizsgálati eredmények.

Működés elemről

A TympScreen és a Tymp nyomtató elemmel működnek (4 ill. 8 db, szabványos 1,5 V, AA típusú elemmel, típustól függően). A szűrőkészülék az utolsó használat után 90 másodperccel automatikusan kikapcsol, az energiatakarékosság érdekében. Így egyetlen elemkészlettel körülbelül 1000 teszt végezhető el.


TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép