Zodiac

A megbízható tympanométer a kontrollált, pontos és hatékony immittancia vizsgálatokhoz

MADSEN Zodiac
Tymp Rflx ETF USB

Tapasztalja meg a különbséget


Az új MADSEN® Zodiac, az Otometrics korszerű, immittanciát vizsgáló eszköze, mellyel könnyebb lesz megbízható zárást létrehoznia.

Minden részletre odafigyelve, különös hangsúlyt fektettünk a szondákra, így a MADSEN Zodiac biztosítja a középfülvizsgálatok sikerességéhez a kontrollálhatóságot, megbízhatóságot és hatékonyságot.

Megbízható, kifinomult és könnyen használható. Három típusban kapható:

 • Gyorsteszt
 • Diagnosztikai
 • Klinikai

Tudjon meg többet az új MADSEN Zodiac-ról.

MADSEN Zodiac - önálló, klinikai
MADSEN Zodiac - szondák

Az ergonomikus tympanométer szondájával könnyen érzi majd a zárást


A MADSEN Zodiac tervezésénél a szondákra és a kivizsgálás menetére helyeztük a hangsúlyt, hogy minél könnyebb legyen a zárás, és hogy kézben tarthassa az irányítást, az egész vizsgálat alatt. A diagnosztikai szonda rendkívül könnyű; súlya fele annyi, mint a többi szondáé. Mindhárom szondát kényelmes kézben tartani. Kevesebb részből állnak, így megbízhatóbbak. Könnyen tisztíthatók és költséghatékonyak. A különleges Dual Probe dupla szonda opcióval az középfülvizsgálat során egyszerre tarthatja a szűrő és a diagnosztikai szondát, hogy minél kevesebbszer kelljen megszakítania a munkát, a gördülékenyebb vizsgálat kedvéért. A kalibrált MADSEN Zodiac-hoz szonda ellenőrző eszközt is biztosítunk, illetve hozzávaló EasyLock gyors-záró szondacsúcsokat.

A nagy teljesítményű, kifinomult tympanométer maximális kontrollt biztosít a vizsgálatok során


Növelje a vizsgálatok közbeni kontrollt, például az alábbi tulajdonságokkal:

 • Egyfunkciós gombok beépített LED-es megvilágítással
 • A széles, színes képernyő bárhonnan látható
 • Beépített nyomtató
 • Hosszú, erős kábelek biztosítják a szabad mozgást

Továbbá, a szonda jelzőfényei jelzik, hogy melyik fület vizsgálja, illetve, hogy hol tart a vizsgálat. Ha a szonda nem zár légmentesen, hang és fényjelzések figyelmeztetnek, illetve a pumpa rögtön újraindul, hogy minimalizálja a hibákat.

MADSEN Zodiac - önálló, gyorsteszt
MADSEN Zodiac - Munka közben

Minden lépés egyszerűbb az immittancia vizsgálatokban


A menü és a könnyen kezelhető OTOsuite szoftver – a minden Otometrics hallásvizsgáló készülékkel kompatibilis megosztott felhasználói felületen – biztosítják, hogy pontosan azt találja meg, amit éppen keres. Az OTOsuite mindent egy helyen biztosít páciense vizsgálataihoz, hogy egyetlen megosztott felhasználói felületen dolgozhasson audiométerével, videó otoszkópjával, OAE és immittancia eszközeivel. Ezen kívül, az OTOsuite Jelentések funkció számtalan jelentés típust és könnyen testreszabható eszközöket biztosít, melyekkel gyorsan összevetheti az értékeket a testreszabott jelentésekben.

Tulajdonságok


A MADSEN Zodiac komplett immittancia tesztsorozatokat biztosít. Továbbá:

 • Három ergonomikus szonda típus, szűréshez, illetve diagnosztikai és klinikai vizsgálatokhoz
 • Dual Probe dupla szonda funkció
 • Tympanometria (226 és 1000 Hz), reflexszűrés/reflexküszöb/reflexfáradás (ipsi és contra), valamint Eustach kürt funkció (ETF)
 • Pásztázó/automatikus tympanometria
 • Noah kompatibilitás
 • Automatikus mérési sorozatok – az Ön által meghatározott sorrendben
 • Tisztítható felületek a könnyebb tisztántarthatóság kedvéért
 • Beépített nyomtató
 • Kis helyigény
 • Önálló vagy PC-alapú változatok

MADSEN Zodiac - számítógép-alapú

TÍPUS
szűrő    diagnosztikai    klinikai
FUNKCIÓ
Hallórendszer felépítése
ÁRSZINT
100  500k  1m  1,5  2  5m  10+

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép