Impulse szédülésdiagnosztikai alapoktatás orvosok részére

Változó helyszín, folyamatosan elérhető

Egyensúly szerv és vHIT diagram

Szédülésdiagnosztika


Szerezze meg az alapokat a magabiztos fejimpulzus tesztek elvégzéséhez. Budapesten vagy az ország bármely pontján, egyéni megállapodás szerint. Kiscsoportos, fókuszált oktatás, 1-2 fő részére 2x45 perc, vagy 3-5 fő részére 3x45 perc, intenzív képzés, gyakorlott, tapasztalt szakembereink által.

ICS Impulse műszer és funkció logók

Elméleti alapképzés

felhasználási területek, differenciál diagnosztika, kórismék, a vHIT helye az ágy melletti otoneurológiai vizsgálatokban

Gyakorlati alapképzés

páciens előkészítése, mozdulatsor begyakorlása, tippek és trükkök, hibalehetőségek, artefaktumok értékelése

Videó anyag

A képzést követően megrendelő rendelkezésére bocsátjuk a 2017-es Szédülésdiagnosztikai kongresszus 6,5 órányi videó anyagát, önálló felhasználásra. A videó anyag tartalmazza Akdal, Büki, Halmágyi, Mike, Tamás T. előadásait.


IMPULSE BEMUTATÓ


KIK VAGYUNK


A Madsen Kft. a Natus Medical, Hallás és Egyensúly részlegének (korábban Otometrics) kizárólagos magyarországi képviselete. A részleg a világ audiológia iparágának egyik vezető fejlesztő csapata. Fül-orr-gégész, audiológus és otoneurológus szakemberek, szervezetek számára nyújt teljes körű megoldásokat. Számítógép-alapú illetve kompatibilis orvosi műszereket, hallás- és egyensúlyvizsgáló rendszereket fejleszt és gyárt.
Cégünk, magyar tulajdonú vállalkozásként, a műszerek beszerzésén, szállításán, üzembe helyezésén és karbantartásán túl, vállalja a szoftveres háttértámogatást, felhasználói képzéseket, kellékanyag pótlást, illetve az üzemidő kiesés nélküli működtetést is.
Cégadatok

KAPCSOLAT


Madsen Kft.
H-1066 Budapest, Lovag utca 17.
+36 1 2680182
Térkép